Tidende findes på dette link: Hydraulisk Tidende

 

Historie

Siden en gang i efteråret 1997 har redaktionens kære Redaktør dagligt udsendt Hydraulisk Tidende - via email, let krydret med en Steen & Stoffer stribe - med støtte udelukkende fra abonnenter og et utal af freelance skribenter.

Baggrunden for dette tidsskrift skal findes tilbage i sommeren 1997 i området omkring den danske købstad Sønderborg.

Sidste daglige Tidende blev udsendt via email hin skæbnesvangre vinterdag 16. februar 2007.

 

I dag

Nu er Tidende genopstået i en version web 2.0 der havde officiel udgivelsesdato 28. juni 2007. Her kan nu læses, eller gen-læses, samtlige udgivelser af Tidende. Af de første års udgivelser (før januar 2000, red.), er det desværre kun et fåtal der har overlevet opbevaringen i redaktionens kælder.

Omend fremtiden ikke byder på en daglig udgave - nok nærmere en yderst ustabil udgave hvad angår udgivelsesdatoer - så er det Redaktørens håb, at de trofaste abonnenter endnu engang vil finde sig til rette med Hydraulisk Tidende.

Da det desværre endnu ikke er lykkedes redaktionen at genforhandle kontrakten med leverandøren af Steen & Stoffer striber, vil Hydraulisk Tidende version web 2.0 blive publiceret uden.

 

Redaktionen

På redaktionen huserer vores alle sammens kære Redaktør, en redaktionssekretær, abonnementsservice, samt et utal af freelance skribenter.